top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

facial stocholm.png

UPPLEV VÅRA VÄLGÖRANDE SPABEHANDLINGAR

Vi erbjuder ett brett utbud av högklassiga ansiktsbehandlingar med Esse världsberömda behandlingskoncept. Esse produkter står för hudhälsa och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Vi månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade. Vänligen notera att behandlingar ej utförs på gravida som inte passerat 3 månader.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

50 min | Mån-tor 1295 kr | Fre-sön 1495 kr

En renande och djuprengörande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen inkluderar peeling som avlägsnar torra hudceller, lyxig massage för bättre cirkulation samt mask och specialbehandling med växtextrakt som föryngrar och ger näring åt huden. En handbehandling gör upplevelsen komplett.

MICRONEEDLING

50 min | Mån-tor 2295 kr | Fre-sön 2495 kr

Först rengörs huden på djupet med cleanser och peeling sedan används desinfektion. Microneedling utförs med noggrant utvalt serum i ca 15 min, efteråt appliceras en lugnande mask i 20 min. Behandlingen avslutas med fuktighetskräm och spf.

ANSIKTSBEHANDLING MED REIKI INFUSION

50 min | Mån-tor 1395 kr | Fre-sön 1595 kr

Den här  härligt behandlingen börjar med ansiktsrengöringen och peeling sedan fortsätter med en lyxig ansiktsmassage. Där efter jag försiktigt lägger båda händerna på ditt huvud, sedan arbetar jag mig ner till fötterna i en lugn och behaglig hastighet medan du kopplar av med en fuktgivande ansiktsmask. Det är alltid vackert att se hur energin förr eller senare skiftar för klienten. Reiki frigör stillastående energi som finns i vår emotionella, mentala och fysiska kropp och skapar ett flöde.

 

LYXIG ANSIKTSBEHANDLING

80 min | Mån-tor 1795 kr | Fre-sön 1995 kr

Den ultimata anti-aging behandlingen som återfuktar, stramar upp och slätar ut huden samt gör den fastare. Den probiotikariken produkter och kraftfulla antioxidanter laddar huden med näringsämnen som motverkar åldrandet, mjukar upp linjer och förbättrar hudens textur. Dessa exklusiva produkter i kombination med ansiktsmassage förbättrar synbart hudens utseende. Specialmask med återfuktande ämnen lugnar märkbart samt jämnar ut hudtonen. Omedelbara resultat med frisk hy full av lyster.

FACE & BODY

80 min | Mån-tor 1895 kr | Fre-sön 2095 kr

Det bästa av allt i en och samma behandling! Behandlingen börjar med en stärkande helkroppsskrubb med doft av kamomill. Därefter följer en avslappnande massage med fokus för rygg, nacke och axlar. Sedan bäddas du in i ett värmetäcke där du får njuta av en lyxig ansiktskur med extra allt. allt. 

DUO BEAUTY BOOST(TVÅ PERSONER)

80 min | Mån-tor 1995 kr | Fre-sön 2295 kr

Kom och upplev en härlig duo-behandling med någon du tycker om, för en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingen är ni tillsammans med terapeuten i samma behandlingsrum som behandlar er växelvis. Här får ni varsitt fotbad och hand and fot inpackning som fyller på kroppens mineraldepåer. Medan ena gästen njuter av sitt fotbad och inpackning får den andra gästen en skön ansiktskur där huden får ny lyster och cirkulationen ökar. Sedan byts ni av. Priset är för 2 personer.

My favourite hour in every month.

Erin Sullilvan

bottom of page