top of page

En ren, klar och vacker hy är resultat av regelbunden ansiktsvård

Med noga utvalda produkter för just din hudtyp ger vår ansiktsbehandling din hy lyster och elasticitet. Efter ansiktsbehandlingar, får du ett personligt rådgivning. I rådgivning rekommenderar jag till dig vilka produkter du behöver använda hemma för att fortsätta att sköta huden på bästa sätt. Alla behandlingar anpassas efter din hudtyp. Produkterna är vetenskapligt bevisade och ger en ljuvligt välmående hud.

Head Massage
Ansiktsbehandling med Reiki Healing
1500 kr 

Traditionell ansiktsbehandling som läker huden samtidigt som själen får extra lugn. I ansiktsbehandlingen ingår reiki healing som är en djupt avslappnande healing av lugnande handpåläggningar vilket läker din hud synbart. Healingen är väldigt effektiv på stressade personer som behöver djup avslappning.En behandling pågår i 60 minuter och är en avslappnade och rofylld behandling. Reiki Healing har god effekt på stressrelaterade symtom och får dig att slappna av i nuet. Du an använda ditt friskvårdsbidrag för Reiki Healing som behandling.

Ansiktsbehandling Signature Fuktboost
1500 kr / Ny kund 950 kr
DermPen Microneedling
2500-2700 kr
Ansiktsbehandling Antiage
1500 kr
Acne-behandling
1500 kr
Känslighud och rosaceabehandling
1500 kr
Ansiktsbehandling Djuprengörande
1500-2000​ kr
Kemisk Peeling
900 kr

Här är rådgivning om kost och livsstil väldigt viktig i kombination med att hitta rätt och fungerande hudvård för hemmabruk. Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Syfte att öka läkningsprocessen i huden. Det viktiga är att stärka hudbarriären så den kan stå emot de dagliga påfrestningar du uttsätts för.

Denna behandling ger dig en helhetsmässig förbättring av huden. Hudföryngring, den mest efterfrågade avancerade hudbehandlingen just nu. Microneedling stimulerar produktionen av kollagen, som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tjockare/tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Microneedling reducerar och förebygger synligheten av: 

• fina linjer och rynkor 

• stora porer 

• pigmenteringar 

• ärr och acne 

• hudbristningar 

Behandlingen reducerar fina linjer och förebygger för tidigt åldrande. Behandlingen inleds med en analys av hyns nuvarande kondition. Den följs av djuprengöring för att göra huden mottaglig för de aktiva ingredienser som kan användas. En kortare eller längre ultraljudsbehandling med anpassande serum utförs för att stimulera kollagenbildningen. En aktiverande närande ansiktsmask tillförs för uppstramande och närande effekt. Behandlingen avslutas med serum och creme. Kan även göras i kurer för bästa effekt.

Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Acne behandlas ofta i kurer och hemprodukterna är här extra viktiga för att stoppa bakterietillväxt.

Behandlingen göras med syror och portömning ingår. Rådgivning och uppföljning är extra viktigt för att uppnå bästa resultat.

Behandlingen är perfekt för en törstande hud och en idealisk boost för alla hudtyper vid övergången mellan årstiderna. Återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter. Denna behandling arbetar på djupet och fyller ut fina linjer. För riktigt torr och känslig hud behövs ofta en serie med 3 behandlingar.

En djuprengöring är en viktig förutsättning för en frisk hy. Behandlingen inleds med en hudanalys. Huden förbereds  för en portömning med ånga. därefter tillförs olika serum för att balansera de problem som finns. Njut en avslappnande massage. En ansiktsmask anpassad efter hudtyp och behov läggs. Behandlingen avslutas med serum och passande creme.

Behandlingen stimulerar cellföryngringen och ökad syntes av glykosaminoglykaner och kollagen, har en uttalad fuktgivandeande effekt och förmåga att reducera pigmentering. I behandlingen används kraftfulla syror t.ex mjöljsyra, glykolsyra, kojiksyra, retinol, salicylsyra samt frukt enzymer. Syrorna avlägsnar effektivt döda hudceller, förbättrar hudytan, förminskar porer, minskar pigmentering samt stimulerar cellregeneringen. Passar perfekt som en uppfräschande behandling eller som en kur med 1-2 veckors mellanrum på 4-6 ggr ifall att du har problem som du önskar arbeta med.

bottom of page